Tisztelt Leendő Megrendelő!

A BACSÓ BETON száz százalékban magyar magántulajdonban működő egyéni vállalkozás 1987 óta.

A Cég megbízhatóságának alapját a kollégák sokéves tapasztalata, illetve szakmai elkötelezettsége képezi.

A Cég tevékenységei: betongyártás, földmunka, építési-bontási hulladék feldolgozás, betonozás kivitelezési munkálatai (térkövezés, térbeton készítés, kerítés építése, zsaluzás és falazási munkálatok), ömlesztett áruk forgalmazása (sóder, homok, zúzott kő, kerti föld). A széleskörű profilt hűen tükrözik a referenciák, amelyek az építőipar valamennyi részterületére kiterjednek.

A Cég nagy hangsúlyt fektet a technológiai újdonságok nyomon követésére és alkalmazására is. Így garantálja, hogy tevékenysége minden esetben a megrendelő teljes körű megelégedettsége mellett valósuljon meg.

A jövőre nézve fontos cél a megbízások sokféleségének és komplexitásának köszönhetően a megrendelések mennyiségének szinten tartása és növelése mellett a tevékenységi és megrendelői kör további bővítése. A célok megvalósításának elengedhetetlen eleme a minőségi színvonalú kivitelezésen túl a pályázati anyagok magas színvonalú kidolgozottsága, legyen szó vissza nem térítendő támogatásról illetve közbeszerzési kiírásra készített dokumentumokról saját célú, vagy külső megrendelésre összeállított pályázatokról.

A minőségirányítás és a színvonalas munkavégzés a vezetőség és minden munkatárs kiemelt feladata és felelőssége. Éppen ezért minden dolgozó felelősséggel tartozik saját munkájának minőségéért, illetve személyes szakmai fejlődéséért. Valamennyi alkalmazott igyekszik munkájával maximálisan hozzájárulni a megbízók, üzleti partnerek elégedettségéhez.

A Cég tevékenységének középpontjában a megbízó áll, törekvése, hogy maradéktalanul megfeleljen az általa támasztott igényeknek. Fontos a kölcsönösen jó kapcsolat kialakítása, annak ápolása a beszállítókkal, mely eredményeként biztosított lesz a Cég színvonalas munkájában fontos szerepet betöltő jó és egyenletes minőségű anyagok szállítása.

A Cég elkötelezte magát a tiszta és rendezett munkakörnyezet, valamint a környezeti értékek védelme mellett.

További szolgáltatásaink

Érvényes Üzemi gyártásellenőrzés tanúsítvánnyal és CKT alkalmassági vizsgálattal rendelkezünk.
Nem veszélyes hulladék gyűjtés, szállítás előkezelés és hasznosítási engedélyünk van.
Építési és bontási hulladékok elszállításáról szóló engedéllyel rendelkezünk.
Saját homokbánya, érvényes engedéllyel Anarcs I. 074 hrsz. Homokbánya készlet: 700,000 m3.
Transzport beton gyártása – szállítása 1 db 32 m-es Beton pumix, 1 db 36 m-es betonpumpa, 5 db 10 m3-es Mixer tgk
Földmunkavégzés – tereprendezés – talajfúrás (védőcsővel 5 m –ig) 400-600- 800-900 mm, 1 db Liebherr 554-es 1db 538-as homlok rakodógép 5to rakodó villa, 1 db CASE 988 Poclain forgó rakodógép, 4 db Kéttengelyes 18 to billenős tgk, 5db négytengelyes 32 to billenős tgk, 2 db D6N LGP – DÓZER, 1 db BOBCAT, 1db CAT M 318 gumiker. forgó rakodó 21 to. 1db CAT 323D láncos forgó rakodó 25 to. 1db CAT 444F kombi rakodó.